Menu
Vaša korpa


Način isporuke i plaćanja

Način plaćanja u webshop-u možete odabrati ulaskom u pregled Korpe s odabranim proizvodima. Nakon što izaberete proizvode iz našeg webshop-a, na način da upišete količinu i kliknete “Završi kupovinu”, imate mogućnost odabira načina plaćanja između slijedećih ponuđenih opcija:

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:


Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje, da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijesti o prispijeću pošiljke.

 

2. Virmansko plaćanje


Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte ili sl.

 

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

 

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 033-764-200.

 

 

DOSTAVLJANJE

Po prijemu uplate robu Vam šaljemo odmah sljedeći radni dan ili u roku naznačenom uz svaki odabrani proizvod. Ukoliko G-M&M TRGOVINA d.o.o. i Trgošped d.o.o. iz nekog razloga nije u mogućnosti dostaviti sve naručene proizvode, pravovremeno će kontaktirati Kupca i ovisno o njegovoj želji dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje narudžbe.

Ukoliko se propust na nedobavljive artikle dogodi, ili zbog nekog nepredviđenog razloga (više sile ili slično) Prodavač ne bude u mogućnosti isporučiti kupljene proizvode, G-M&M TRGOVINA d.o.o. –Trgošped d.o.o. obvezuje se Kupcu izvršiti povrat uplaćenih sredstava u roku od najviše 7 radnih dana.

Dostava se obavlja svakim radnim danom te se kupljena roba na željenu adresu vrši u roku od 7 radnih dana. Dostava se vrši do ulaza u stambeni/poslovni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već samo do ulaza u zgradu.

Troškovi dostave nisu sadržani u cijeni robe iskazane uz artikl već se dodaju ukupnom iznosu u pregledu narudžbe nakon što kupac upiše informacije o gradu u koji se dostavlja.

Troškove dostave sadržavat će i kopija narudžbe po kojoj se vrši plaćanje, a koja se Kupcu dostavlja na e-mail odmah, nakon što Kupac zaključi narudžbu.

Za sve narudžbe u vrijednosti ispod 100,00 KM  trošak dostave je  5,00 KM

Za sve narudžbe poslane putem web stranica veće od 100,00 KM + PDV, G-M&M d.o.o. - Trgošped d.o.o. će besplatno dostaviti naručenu robu primatelju u Bosni i Hercegovini.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda isti pregledati u prisustvu dostavljača. Ukoliko uoči bilo kakva oštećenja, dužan ih je odmah reklamirati licu koje je robu dostavilo, o tome napraviti zapisnik – popuniti obrazac kojeg će dobiti od dostavljača, te odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja.

Ukoliko prilikom kupovine, kao način preuzimanja kupljene robe, kupac u napomeni navede / odabere lično preuzimanje robe na adresi prodavača, troškovi dostave se ne obračunavaju.

POVRAT / REKLAMACIJA

Preporučujemo vam:

-          da prilikom izbora artikla dobro pogledate karakteristike proizvoda koji su navedeni u ponudi webshop-a dewalt.ba

-          da ne preuzimate proizvod ako je ambalaža oštećena, nego da dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati nama, jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod s neoštećenom ambalažom.

-          ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo skinite ambalažu uz što manje oštećivanje jer oštećena ambalaža umanjuje vrijednost proizvoda.

-          da pregledate proizvod i ako ima vidljivih oštećenja (npr. slomljen je dio, ogreben proizvod što je nastalo uslijed transporta ili skladištenja) što prije nas obavijestite i vratite proizvod bez da ste ga koristili.

-          ako proizvod nema vidljivih oštećenja, pregledajte ga i ako niste zadovoljni možete ga vratiti, ali nemojte proizvod koristiti.

Obratite nam se na e-mail adresu [email protected] za obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane webshop-a dewalt.ba

Sve reklamacije vezane za kupljenu robu ili postupanje naših prodajnih operatera, nezadovoljstvo, primjedbe, ali i pohvale, primamo isključivo u pisanom obliku, poštom na adresu „G-M&M TRGOVINA d.o.o., Predstavništvo Sarajevo, Ramiza Jašara 18, Ilidža, 71000 Sarajevo “ ili e-poštom na adresu [email protected].