Menu
Vaša korpa


Kućanski aparati


AKU ŠTAPNI BLENDER 7.2V 2Ah Li-Ion 2 NASTAVKA
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCKM1012KG
Višenamjenski uređaj s izmjenjivim sustavom nastavka za različite namjene (miješanje, pasiranje, tučenje, mljevenje itd.)Ušteda prostora: Zahvaljujući brojnim funkcijama, Kitchen Wand zamjenjuje ostale kuhinjske uređajeBežična sloboda: ugrađena litij-ionska baterija osigurava kontinuirani rad do 24 ..
AKU ŠTAPNI BLENDER 7.2V 2Ah Li-Ion 6 NASTAVAKA
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCKM1016KSG
Višenamjenski uređaj s izmjenjivim sustavom nastavka za različite namjene (miješanje, pasiranje, tučenje, mljevenje itd.)Ušteda prostora: Zahvaljujući brojnim funkcijama, Kitchen Wand zamjenjuje ostale kuhinjske uređajeBežična sloboda: ugrađena litij-ionska baterija osigurava kontinuirani rad do 24 ..
APARAT ZA MLJEVENJE KAFE 150W APARAT ZA MLJEVENJE KAFE 150W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCG150E
Mlin za kavu ima oštrice od nehrđajućeg čelika i unutarnju posudučelik za brzo i učinkovito brušenje.Mekana obrada crne površine na dodir.Kapacitet za 12 šalica.Sigurnosna brava u slučaju da poklopac nije pravilno postavljen, uređaj se neće uključiti.Neklizajuće noge.Namatanje kabela.Namijenjen za m..
APARAT ZA MLJEVENJE MESA 1000W APARAT ZA MLJEVENJE MESA 1000W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXMMA1000E
Mlinac za meso ima 3 diska od nehrđajućeg čelika.Sadrži poseban nastavak za punjenje kobasica.Snažan mehanizam za brže mljevenje.Obrnuta funkcija sprječava zaglavljivanje mesa u mlinu.Kućište od nehrđajućeg čelika s površinom protiv otisaka prstiju. Značajke: - Snaga: 1000 W- Broj priloga: 3- Crna b..
BLENDER 1200W BLENDER 1200W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJB1200E
Stolni blender za miješanje voća, povrća, orašastih plodova, drobljenje leda i pravljenje frapea.3 unaprijed postavljena programa pulsiranje, drobljeni led, smoothie.Veća brzina.Uklonjive oštrice od nehrđajućeg čelika.Jednostavno čišćenje.Dizajnirani poklopac s unutarnjim poklopcem za dodavanje sast..
BLENDER 500W BLENDER 500W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJB500E
Samostojeći blender 500W sa 2 brzine i turbo brzinom.Stavite hranu u staklenku i prilagodite brzinu prema svojim željama.Tvrđu hranu možete usitniti i tipkom "puls".Blender ima plastičnu posudu od 1,5L s oznakama u mililitrima i uncama.Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika, dvije oštrice okrenut..
BLENDER 800W BLENDER 800W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJB800E
Različite brzine za postizanje savršenih, glatkih tekstura.PULSE za bolje tučenje i miješanje.Staklena mjerna posuda zapremine 1,5L i mjerna čaša od 50ml.Nehrđajući čelik protiv otisaka prstiju.Savršeno drobi led.Ergonomska ručka i dobro dizajnirana posuda za jednostavno točenje.4 oštrice za rezanje..
BLENDER ZA SMOOTHIE 350W BLENDER ZA SMOOTHIE 350W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXJBA350E
Smoothie blender s prekidačem koji se lako spaja.Brza priprema smoothieja i sokova.2 prijenosne posude zapremine 600 ml, bez BPA, s dugim vijekom trajanja.Mjerne posude s nepropusnim poklopcima na odvrtanje.4 oštrice od nehrđajućeg čelika, pogodne i za drobljenje leda.Uklonjive oštrice za brzo i jed..
CJEDILO ZA CITRUSE 25W CJEDILO ZA CITRUSE 25W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCJ25E
Cjedilo za citruse je prozirni vrč zapremine 350 ml.Ima sposobnost lakog uklanjanja ostataka citrusa.Lako se pere u perilici posuđa, svi dijelovi se lako čiste i mijenjaju.Cjedilo se može okretati u dva smjera.Izvrsno rješenje za pohranu kabela. Značajke: - snaga: 25W-zapremina: 350ml..
CJEDILO ZA LIMUN 30W, 1000 ml CJEDILO ZA LIMUN 30W, 1000 ml
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXCJ30E
Bokal od prozirnog stakla zapremine 1L.Filter za pulpu za podešavanje količine pulpe u soku.Dva uklonjiva korneta za sve vrste citrusa.Prikladno za pranje u perilici posuđa s dijelovima koji se mogu odvojitijednostavno čišćenje i zamjena.Jednostavno skladištenje. Značajke: - snaga: 30 W- zapremina p..
ELEKTRIČNI ROŠTILJ 2000W ELEKTRIČNI ROŠTILJ 2000W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXGR2000E
Kontaktni roštilj s XXL površinom.Precizno podešavanje temperature za svako područje posebno.Izmjenjive nazubljene i glatke površine.LCD zaslon prikazuje temperaturu površine i mjerač vremena.Nehrđajući čelik s površinom protiv otisaka prstiju.Uklonjiva površina za jednostavno čišćenje.Podesiva visi..
FRITEZA 2100W, 3L, NASTAVLJIVA TEMP.130-190º
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXDF2100E
Friteza od 3l skuha do 800g krumpira, što je pogodno za 4-6 osoba.Jednostavan odabir temperature od 130° do 190°C. Posuda za ulje presvučena emajlom - brzo i jednostavno čišćenje.Proces pečenja se može vidjeti kroz prozorčiće na posudi. Sadrži i filter protiv neugodnih mirisa.Posuda i košara mogu se..
Prikaz 1 od 12 dp 37 (4 stranica)