Menu
Vaša korpa


Multifunkcijski alat

AKU XR MULTIFUNKCIJSKI ALAT 18V + 1,7Ah POWERSTACK
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCS356E1T
Dewalt DCS356 je 18-voltni bežični oscilirajući multi-alat,koji je dio popularne serije DeWalt XR.Prodaje se sa raznim dodacima.Sa sustavom za brzu izmjenu možete brzo promijeniti pribor bez upotrebe dodatnih alata.Ima jarko LED svjetlo za rad u uvjetima slabog osvjetljenja.Ovaj Dewalt Accu Multi al..
AKU XR MULTIFUNKCIJSKI ALAT 18V BEZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCS356N
  AKU višenamjenski alat ima jarko LED svjetlo koje osvjetljava tamna radna područjapovršine za precizno rezanje.DUAL-GRIP okidač s promjenjivom brzinom pruža superiornu brzinu i kontrolu primjene.Univerzalni adapter za pribor za upotrebu s većinom marki pribora za oscilirajuće alate.QUICK-CHANGE su..
AKU XR MULTIFUNKCIJSKI ALAT 18V BEZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCS356P2
Komplet pribora od 35 dijelova za podršku različitim primjenama rezanja i brušenja.Depth Control Straight Cut Guide povećava točnost rezanja za detaljan rad.Sjajno LED svjetlo osvjetljava tamne radne površine za precizno rezanje.DUAL-GRIP okidač s promjenjivom brzinom pruža superiornu brzinu i kontr..
AKU XR MULTIFUNKCIJSKI ALAT 18V BEZ BATERIJE AKU XR MULTIFUNKCIJSKI ALAT 18V BEZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCS356NT
Radi na 18V XR baterijskom sustavu i isporučuje do 20.000 okretaja u minuti. Oscilirajući višenamjenski alat idealan je za razne primjene rezanja i brušenja. Sa tri brzine, višenamjenski alat nudi najveću brzinu i kontrolu. Skup pribora kao polazište za razne primjene piljenja i brušenja.Duboki otpo..
MULTIFUNKCIJSKI ALAT V20 18V
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: SFMCE500B
Sistem dodatkov omogoča prilagajanje in menjavO priključkov hitro in enostavnoSpremenljiva hitrost za največji nadzor za različne aplikacije in materialeVgrajena LED delovna luč za boljšo vidljivostČisti in učinkoviti potopni rezi, prirezovanje odvečnega materiala, podrobno brušenje tesnih območji, ..
Prikaz 1 od 5 dp 5 (1 stranica)