Menu
Vaša korpa


Čekići

AKU ČEKIĆ BEZ BATERIJE 18V, SDS+ AKU ČEKIĆ BEZ BATERIJE 18V, SDS+
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCD900B
AKU čekić 18V za dugotrajan rad bez ograničenja žice.Ima ugrađena 3 načina rada, brzo prebacivanje između funkcija bušenja, udarnog bušenja i klesanja.Snažna oslobođena energija udarca je 1,2 J za lakši rad.Podesiva i uklonjiva bočna ručka za maksimalnu udobnost korištenja, idealna za korištenje jed..
AKU ČEKIĆ ROTACIJSKI FLEXVOLT 54 V HR SDS MAX
TOP! NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCH614N
Izuzetno snažan rotacijski čekić DCH614N sa sustavom protiv rotacije koji zaustavlja alat čim otkrije gubitak kontrole nad alatom.Motor bez četkica je poboljšan za vrijeme rada i olakšava održavanje.Elektronska kontrola brzine i udara.Način zaustavljanja rotacije s prekidačem za zaključavanje dlijet..
AKU FLEXVOLT UDARNI ČEKIĆ 54 V SDS - MAX 10 KG
TOP! NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCH892N
Izuzetno snažan rotacijski čekić DCH614N sa sustavom protiv rotacije koji zaustavlja alat čim otkrije gubitak kontrole nad alatom.Motor bez četkica je poboljšan za vrijeme rada i olakšava održavanje.Elektronska kontrola brzine i udara.Niske vibracije na 9,4 m / s2, što olakšava rad.Način zaustavljan..
AKU ROTACIJSKI UDARNI ČEKIĆ 18V XR SDSPLUS 2 X 5Ah
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCH172P2
Motor bez četkica od 18 V za ekstremno vrijeme rada i smanjeno održavanje.Sadrži 1,4 J energije udarca.Idealan je za bušenje sidara i učvršćivanje rupa u betonu.Ima ciglu i zidove od 4 mm do 16 mm, točke pričvršćivanja na špagi,Jarko bijelo LED svjetlo s funkcijom odgode koja poboljšava vidljivost. ..
AKU ROTACIJSKI UDARNI ČEKIĆ 18V XR SDSPLUS 2 X PWS
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCH172E2T
Brzo bušenje u beton s 1,4 džula udarne energije. Lagan dizajn: idealan za šipke, betonske oplate, nosače polica i pričvršćivanje polica, stezaljki i nosača te pričvršćivanje na ogradu. Motor bez četkica Sistem za nadzor vibracija smanjuje vibracije na ručkama koje korisnik osjeća u usporedbi ..
AKU XR FLEXVOLT ROTACIJSKI ČEKIĆ 54 V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCH417NT
Vodeći čekić u kategoriji brzog bušenja s više od 74 rupe (18 mm Ø x 80 mm) po punjenjuVisokoučinkoviti motor bez četkica XR FLEXVOLT 9,0 Ah 18 V / 54 V platforma za litij-ionsku bateriju za ekstremno vrijeme rada i smanjeno održavanjeNajbolje vrijednosti vibracija u klasi od 6,3 m/s, što smanjuje u..
ČEKIĆ ULTRA KOMPAKTNI 12V XR SDS PLUS
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCH072N
12v motor bez četkica za maksimalnu učinkovitost i izdržljivostOptimizirana snaga i vrijeme rada za iznimne performanse u ultrakompaktnom oblikuVrijeme rada paketa od 3 Ah omogućit će bušenje do 24 rupe (6 x 80 mm) u betonuBrzina uklanjanja materijala vodeća u klasi za obavljanje posla brže od bilo ..
ELEKTROPNEUMATSKI ČEKIĆ 650W SDS+
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BEHS01K
Elektropneumatska bušilica dizajnirana je za pomoć pri težim poslovima u kući i vrtu.Napaja se putem standardne mrežne utičnice i dolazi s početnim paketom dodatne opreme,uključujući dvije bušilice, graničnik dubine i adapter za brzu steznu glavu.SDS Plus na stroju omogućuje korištenje SDS Plus buši..
KOMBINIRANI ČEKIĆ V20 18V SDS AKU
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: SFMCH900B
Tehnologija motora bez četkica za poboljšanu snagu, učinkovitost i duže vrijeme rada.Snažni čekić pruža do 5500 udaraca u minuti za učinkovito bušenje.2,0J energije udarca omogućuje učinkovito bušenje i klesanje betona.3 načina (udarno bušenje, klesanje i rotacijsko bušenje)Prekidač promjenjive brzi..
UDARNI ČEKIĆ SDS-MAX 5 KG, 1050 W
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: D25810K
Untitled document Idealno za jednostavno rušenje, pripremu površine ili klesanje oluka i otvora kanala u opeci, zidovima i laganom betonu. Ergonomski, kompaktni i tanki dizajn maksimizira kontrolu i omogućuje jednostavan pristup zatvorenim prostorima. Jedinstvena zaštita od brtvljenja prašinom, koja..
Prikaz 1 od 10 dp 10 (1 stranica)